Eddig tudsz
csatlakozni:

nap
óra
perc
mp

Töltsd ki az űrlapot és rendeld meg most!

[woocommerce_one_page_checkout]

Megrendelés menete:

Biztonságos bankkártyás fizetés

Az OTP Simple rendszerén keresztül van lehetőséged bankkártyával kiegyenlíteni a szükséges összeget. Ehhez átirányításra kerülsz a biztonságos oldalra, amelyet az OTP Mobil Kft. üzemeltet. A bankkártyás fizetésnél nincs várakozási idő, mert a sikeres fizetés után 1 órán belül átküldjük a belépéshez szükséges adatokat, és megtekintheted a rendelt tananyagot.

Gyakori kérdések

Jelen pillanatban 2-3 éves korig vannak fent hasznos anyagok a Klubban. De idővel folyamatosan fog bővülni 7 éves korig.

Havonta várhatóak új fejlesztő játékok és tanácsadói videók, mind a képességfejlesztés területén, mind az anyaság témakörében jártas vendégelőadók tekintetében.

Írj egy e-mailt a rendeles@hangszinezo.hu címre, 24 órával hamarabb, mint ahogy lejárna az adott hónap, és azonnal törlöm neked a tagságodat. Ha nem mondod le az előfizetésed időben, akkor ráutaló magatartást tanúsítasz. Így a fordulónap következtében történő újbóli tranzakciókért felelőséget nem vállalunk.

Bejelentkezés után a profilod alatt találod majd meg.

A rendelésedtől számított 1-2 órán belül elkészítem tagsági fiókodat, amiről tájékoztató e-mailt fogsz kapni. Benne a felhasználóneveddel és a jelszavaddal. Ezt a jelszót nem fogod tudni változtatni, így nagyon vigyázz rá!